Republica moldova

Republica moldova

Romanii declarati INVADATORI de Natalia Gherman

Romanii au fost declarati de catre Natalia Gherman si Bufonii din Parlamentul Moldovenesc invadatori.

La Luxemburg Moldova a adoptat rezolutia propusa de Rusia legata de incheierea celui de-al doilea Razboi Mondial in forma ei "cruda" fara a aduce nici un fel de modificare. Prin acea rezolutie romanii care au venit impreuna cu germanii pentru a elibera Basarabia de sub ocupatia URSS-ului au fost catalogati drept INVADATORI. Moldova nu a facut nimic a schimbe acel statut al Romaniei care de ani de zile baga sute de milioane in "fundurile" obeze de coruptie ale moldovenilor.

O portie de tupeu jegos a la Moldova

Auzi tupeu Moldovenesc.

Moldova este de râsul curcilor, dar mai de râsul curcilor este Victor Ponta în toată "fraierimea", politicii sale externe în ceea ce înseamnă relație cu Republica Moldova. Anul Trecut România a trimis mai multe microbuze și autobuze dar și mașini de poliție CADOU Chișinăului totul într-o valoare aproximativă de 3 milioane de euro. Anul acesta la doar câteva luni de folosință a acestor mașini noi, tupeiștii ordinari din Parlamentul moldovenesc l-au trimis pe diplomatul atașat la București cu următoarea "vrăjeală"...Domnule Ponta ne-ați dat cadou mașini de 3 milioane de euro anul trecut și câteva din ele după luni de folosință pe drumurile noastre desfigurate și primitive au suferit oarecare mici defecțiuni...acum, vrem să plătiți reparația pentru ele.

MOLDOVA NU VA SEMNA CEREREA DE ADERARE LA U.E

Ei...și când v-am spus că așa se va întâmpla, mi-ați sărit toți în cap și m-ați făcut paranoic.

Matracuca` "teleghidată" de la conducerea Ministerului de Externe a Rep. Moldova, "Eminența" sa Dna. Natalia Gherman, manipulată și jucată precum o păpușă cu sfori a anunțat la Riga în carul întrevederi cu omologul leton că: trageți aer în piept....închideți ochii...acum deschideți-i și citiți: MOLDOVA NU VA SEMNA CEREREA DE ADERARE LA U.E ÎN 2015.

Intra Moldova in incapacitate de plata?

Cu uimire privesc spre stirile de la Chisinau unde aud ca acea faimoasa Comisie de Investigare a jafului de la BEM isi desfasoara activitatea cu usile inchise iar documente de ordin economic ajung sa fie declarate SECRETE DE STAT si pe urma secretizate sub incidenta titlului de securitate nationala. Ba mai mult auzeam astazi stiri cum ca pana si decizia finala a comisiei de investigare va fi SECRETIZATA.

Mai oameni bun este absurd asa ceva, si de-a dreptul un fel de "scuipat in ochi" gestul cu care autoritatiile de la Chisinau trateaza opinia publica. Aici investigatia ar trebui sa decurga cu usile deschise iar hotii "spanzurati" in Piata Marii Adunari, nu pe furis cu usile inchise.

Premierul Gaburici tradat de catre SIS?

In ultimele zile asistam la o campanie de denigrare a premierului Gaburici intens mediatizata local dar mai ales international. Acum, nu ca nu ar exista un motiv real in spatele acestei actiuni sau nu ar fi pe buna dreptate, dar informatiile despre situatia lui scolara penibila, au facut ocolul Europei si rad toti diplomatii si politicienii de acest Premier de "tinichea".

Subiectul despre care vreau insa sa scriu reprezinta de fapt o provocare la adresa noului Guvern al Moldovei si asta datorita informatiilor care circula pe surse de servicii secrete cum ca SIS( Serviciul de Informatii si Securitate al Moldovei) ar fi institutia care ar fi aruncat in mass-media informatiile despre trecutul scolar al actualului premier.