Politica interna

Politica interna

The holy Cock and the holy fuck! Cum poti fi rapid covertit la Islam!

Am umblat in multe tari din Orientul Mijlociu si am auzit multe povesti despre Marele Islam, stiu legende despre Mohamed,, slujitorii sai, convertire, crime, violuri etc. Dar niciodata nu am ramas atat de perplex precum am fost acum cateva zile cand am auzit intr-un interviu dat de o fata Yazidis violata de mai multi membri ISIS unui reporter Occidental, cum ca acesta grupare terorista isi justifica violurile prin convertirea la Islam. Cum se traduce asta pe romaneste? O sa incerc sa explic plastic fara perdele:

O portie de tupeu jegos a la Moldova

Auzi tupeu Moldovenesc.

Moldova este de râsul curcilor, dar mai de râsul curcilor este Victor Ponta în toată "fraierimea", politicii sale externe în ceea ce înseamnă relație cu Republica Moldova. Anul Trecut România a trimis mai multe microbuze și autobuze dar și mașini de poliție CADOU Chișinăului totul într-o valoare aproximativă de 3 milioane de euro. Anul acesta la doar câteva luni de folosință a acestor mașini noi, tupeiștii ordinari din Parlamentul moldovenesc l-au trimis pe diplomatul atașat la București cu următoarea "vrăjeală"...Domnule Ponta ne-ați dat cadou mașini de 3 milioane de euro anul trecut și câteva din ele după luni de folosință pe drumurile noastre desfigurate și primitive au suferit oarecare mici defecțiuni...acum, vrem să plătiți reparația pentru ele.

Ori stam toti la aceasi masa ori plecam cu toti acasa.

Câteva rânduri despre "obrăznicia " Olandei.

Deunăzi citeam ”vomele” vărsate de ambasadorul Olandei la București Dl. Matthijs van Bonzel în presă, unde reitera faptul că România nu este vrednică de Schengen. Olanda s-a opus mereu aderării României la spațiul schengen și de fiecare dată când acest suibect a fost ridicat  ”țara drogurilor liberalizate din neputință” ne-a refuzat argumentând prin uzata sintagmă ”România nu este pregatită încă”.

Ne-am obișnuit cu acest refuz diplomatic, doar că de data aceasta nu înțeleg de ce nu au rămas la aceași ”vrajeală” diplomatică ci au simțit nevoia să adauge următoarele aspecte: "România nu era pregatită în momentul aderării. Era pregatită din multe puncte de vedere, dar nu în cele esențiale...sau.. România a aderat fără să îndeplinească aceste cerințe dar acum recuperează" ajungând la nivelul la care ar fi trebuit sa fie in 2007, a precizat diplomatul.

Te provoc sa imi raspunzi la intrebarea: ARE NEVOIE UE DE O ARMATA PROPRIE?

Pe fondul tensiunilor create de Rusia in estul Ucrainei se poate vedea destul de limpede cat de lipsita de putere si autoritate este UE  in relatia cu mama Rusie. UE functioneaza bine structural dar in domeniul securitatii sunt multe lipsuri care in cazul unui conflict regional ar destabiliza si ar distruge integritatea Uniunii intr-un timp relativ scurt.

Vedem cum tot mai multe tari din UE intorc spatele apelurilor Bruxellului si se apropie de Rusia cautand sprijin economic sau militar chiar la "dusmanul familiei" europene. In aceasta situatie putem gasi Ungaria si Italia, tari care ignorat apelul comun european de izolare a Rusiei si se avanta cu acesta in aliante si schimburi economice sau militare chiar daca sanctiunile comune ale UE interzic aceasta.

De ce nu scriu despre Elena Udrea?

Mass-media din Romania este INFECTATA de stiri in care este prezentata Elena Udrea ca si cel mai mare mafiot si hot desconspirat din Romania, si de aproximativ 2 luni de zile numai despre asta citim, sau auzim la stiri.

M-au intrebat unii de ce nu scriu si eu despre acest subiect, macar cateva strofe.

Raspund simplu: pentru ca MI-E SCARBA de acest subiect. Unii mi-au transmis ca sunt basist, sau vreun PMP-ist si de aceea evit subiectul. Acestor oameni le transmit public ca NU SUNT basist sau Udrist sau PMP-ist, si consider ca motivul pentru care nu am scris nimic despre subiectul Elena Udrea este pentru ca acesta nu merita atentia mea.